BejelentésHusztikert Lakópark Kiadó Ház
Huszti Kert Debrecen

MENÜ


Husztikert kiadó ház!


Új építésű, extrém vastag hőszigetelésű kertes ikerház kiadó!

Kedves érdeklődő!

Debrecen legszebb zöldövezeti lakóparkjában, a Huszti kertben, energiatakarékos, modern technológiával épülő ikerház fele önálló saját telekrésszel hosszú távra kiadó.
Az ikerház újonnan épült, a kiadandó ikerház másik felébe én magam már beköltöztem.
A kiadó rész 130 nm nettó alapterületű, nappali + 4 szobás, + garázs 27, 2 nm + terasz 30, 73 nm + erkély: 22, 87 nm.
Tágas világos terek jellemzik, ezt a mai modern technológiával extrém vastag hőszigeteléssel épülő, gyönyörű családi házat. A 7, 5 méteres előkertnek, a kandeláberes megvilágításnak, a köztéri sziklakerteknek köszönhetően, amerikai kertvárosi hangulatot kölcsönöz az ott lakók számára. A 130 nm-hez hozzátartozik még 90 nm garázs-terasz-erkély, tehát a ház kb. 220 nm + 300 nm udvar. A ház konyhaszekrénnyel, mosogatógéppel rendelkezik. Egyéb berendezési tárgyak, bútorok külön megbeszélés tárgyát képezhetik.

Ez a Husztikert - épület energetikailag magas színvonalat képvisel. 20 cm-es külső szigetelést kap a fal, 25 cm-es szigetelést a beton szerkezetek, és szintén 20 cm-t a lábazat lentről az alaptesttől. A lábazat az épületen belül!!!, az épület alatt is le van szigetelve, követve ezzel a legújabb energetikai ajánlásokat.
Mivel egyébként épületek hőkamerás vizsgálata a fő profilom de komplett kivitelezésekkel is foglalkozok közel 9 éve, igyekszem az összes tapasztalatomat hasznosítani az energiatakarékosság érdekében.Az ikerház másik felében, amelyikben én magam lakom, az első év alatt 1500 köbméter gáz fogyott fűtésre és melegvíz előállításra. Kétszáz négyzetméterrel számolva ez 8'000 ft., száz négyzetméterenként havonta.Az ingatlan bérleti díja 160'000.- forint/hó Érdeklődni: Balogh Ervin Balogh Szilvia 06-20-21-28-234, 06-20-21-28-788 baler731001@gmail.com

Böngészéshez a Google Chrome böngészöt ajánlom. Ide kattinva letöltheti:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!