BejelentésHusztikert Lakópark Eladó Ház
Huszti Kert Debrecen

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Husztikert eladó ház!


3 éve épült, extrém vastag hőszigetelésű kertes ikerház eladó!

Kedves érdeklődő!

Debrecen legszebb zöldövezeti lakóparkjában, a Huszti kertben, energiatakarékos, modern technológiával épülő ikerház fele önálló saját telekrésszel eladó.
Az ikerház 3 éve épült, a másik felébe én magam már beköltöztem.
Az eladó ház 165 nm nettó alapterületű, nappali + 4 szobás, + garázs + 53 nm fedett terasz és erkély, összesen 218 nm.
Tágas világos terek jellemzik, ezt a mai modern technológiával extrém vastag hőszigeteléssel épült, gyönyörű családi házat. A 7, 5 méteres előkert, a kandeláberes utcai megvilágítás, a köztéri sziklakertek amerikai kertvárosi hangulatot kölcsönöznek az ott lakók számára. A ház konyhaszekrénnyel, mosogatógéppel rendelkezik.

Ez a Husztikert - épület energetikailag magas színvonalat képvisel. 20 cm-es külső szigetelést kapott a fal, 25 cm-es szigetelést a beton szerkezetek, és szintén 20 cm-t a lábazat lentről az alaptesttől. A lábazat az épületen belül!!!, az épület alatt is le van szigetelve, követve ezzel a legújabb energetikai ajánlásokat.
Mivel egyébként épületek hőkamerás vizsgálata a fő profilom de komplett kivitelezésekkel is foglalkozok közel 9 éve, igyekszem az összes tapasztalatomat hasznosítani az energiatakarékosság érdekében.Az eladási ár 69'900'000.- forint Érdeklődni: Balogh Ervin Balogh Szilvia 06-20-21-28-234, 06-20-21-28-788 baler731001@gmail.com

Böngészéshez a Google Chrome böngészöt ajánlom. Ide kattinva letöltheti:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!